Gulya csárda

Balatonszentgyörgy

 

Egész évben nyitva tartó éttermünk a Balaton déli csücskében, Balatonszentgyörgy határában, Keszthelytől 12 km-re, a 76-os főút mellett található. Közel van a sármelléki Fly Balaton repülőtér (közúton 13 km), valamint az M7-es autópálya is. Elkészült az M76-os gyorsforgalmi út első üteme, aminek a le- és felhajtója a Gulya csárdától kb. 600 méterre van – az M7-es autópályával ez köt össze bennünket. A Balatont körbeívelő kerékpárút itteni szakasza pedig az étterem előtt kanyarogva szeli át a tájat…

 

Tovább

Éttermünkről

Kedves Látogató! Éttermünkben arra törekszünk, hogy minden vendégünk ízlését, igényét maximálisan kielégítsük. Ennek érdekében óriási ételkínálattal állunk rendelkezésre! Erről meggyőződhet honlapunkon is, étlapjainkat elérheti a fenti menüből. Az “Ételfutár” menüpontban pedig arra talál megoldást, ha házhozszállítást szeretne kérni.

Kilátó az étterem tetején

Amíg az ételre vár, nézze meg a Gulya csárda körüli tájat a magasból! Éttermünk tetején egy mini kilátó van, ami ugyan csak néhány méter magas, mégis élmény onnan lenézni a pazar környezetre…

Háztáji baromfi udvar

Éttermünk parkjában üde színfolt a gyerekek egyik kedvence: a baromfi udvar. Itt megtekinthetőek azok az állatfajták, amelyek szüleink, nagyszüleink idejében szinte minden háztáji gazdaságban megtalálhatók voltak. Arra törekedünk, hogy itt az őshonos szárnyas állatokat bemutassuk vendégeinknek.

főre férőhely

%

minőség

településre szállítunk ki

Parkolás

Éttermünk bejárata előtt óriási parkoló áll rendelkezésre, ahol kb. 150 személygépkocsi is elfér. Mivel ez egy fákkal teli park, vendégeink többsége – szerencsés esetben – akár árnyékban is parkolhat.

Játszótér a gyerekeknek

Az étterem környezete egy óriási füves terület. A gyerekekre is gondoltunk azzal, hogy játszóteret alakítottunk ki számukra. Biztonságos fajátékok, homokozó állnak rendelkezésre – távol az úttól. Így amíg az étel készül, a szülők válláról is levesszük a terhet, hogy a gyermekekre figyelni kelljen.

Wifi

Éttermünkben korlátlan wifi szolgáltatás is elérhető. Ha csak emailjeit szeretné átnézni, vagy a friss híreket megnézni, jó helyen jár nálunk! De ha már felcsatlakozott az internetre, ne fejeltsen el egy jó fotót posztolni Facebook, Instagram stb. oldalán!

Futó Elemér

A Kis-Balaton természetvédelmi felügyelőjének, a természet szerelmesének, a berek őrzőjének, kócsagőrének, a közismert és elismert Futó Elemérnek 2019 tavaszán állítottunk szobrot a Gulya csárda parkjában. A szobrot Turi Török Tibor szobrászművész alkotta.

Klíma

Éttermünk belső helyiségeiben – a nyári időszakban – klíma  üzemel. Vendégeink a nagy hőségben is kellemes hőmérsékletben fogyaszthatnak nálunk!

Translate