KÖRETEK, SALÁTÁK

Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.

Szervizdíjat nem számolunk fel.

Kisadag ételeinket 70%-os áron számítjuk fel!

Csomagolás: 200 Ft / doboz

A zárójelben lévő számok az allergén összetevők azonosítására szolgálnak. Ezek listája az oldal aján található!

KÖRETEK

Burgonyakrokett (1) 850 Ft

Párolt zöldség (-) 900 Ft

Párolt kukorica (7) 900 Ft

Hasábburgonya (1) 850 Ft

Édesburgonya hasáb (1) 1.400 Ft

Sós burgonya (-) 750 Ft

Petrezselymes burgonya (7) 800 Ft

Párolt rizs (-) 800 Ft

Gombás rizs (-) 900 Ft

Galuska (1, 3) 850 Ft

Steak burgonya (1) 950 Ft

Dödölle (1) 1.400 Ft

 

SALÁTÁK

Uborkasaláta (7) 850 Ft

Káposztasaláta (-) 800 Ft

Paradicsomsaláta (-) 850 Ft

Csemege uborka (-) 800 Ft

Vegyes saláta (-) 950 Ft

Almapaprika (-) 800 Ft

Céklasaláta (-) 800 Ft

Juhtúrós parasztsaláta (zöldségek, juhtúró, tejföl, pirítós) (1, 7) 1.400 Ft

Görög saláta (zöldségek, olíva, zöldfűszerek, feta sajt) (7) 1.500 Ft

ALLERGÉN ÉLELMISZER ÖSSZETEVŐK LISTÁJA

1. Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek, kivéve
a) búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is(*)
b) búzából készült maltodextrin(*)
c) árpából készült glükózszirup,
d) gabonafélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

2. Rákfélék és azokból készült termékek.

3. Tojás és abból készült termékek.

4. Halak és azokból készült termékek, kivéve
a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,
b) a sör és a bor derítéséhez használt halenyv és vizahólyag.

5. Földimogyoró és abból készült termékek.

6. Szójabab és abból készült termékek, kivéve
a) finomított szójabab olaj és zsír(*)
b) szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E 306), természetes D-alfa tokoferol, természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol szukcinát,
c) a szójabab növényi olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol észterek,
d) a szójabab növényi olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.

7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve
a) tejsavó, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják,
b) laktit.

8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és azokból készült termékek, kivéve
a) diófélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

9. Zeller és abból készült termékek.

10. Mustár és abból készült termékek.

11. Szezámmag és abból készült termékek.

12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.

13. Csillagfürt és abból készült termékek.

14. Puhatestűek és abból készült termékek.

Translate