HAL- és vadételek

Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.

Szervizdíjat nem számolunk fel.

Kisadag ételeinket 70%-os áron számítjuk fel!

Csomagolás: 200 Ft / doboz

A zárójelben lévő számok az allergén összetevők azonosítására szolgálnak. Ezek listája az oldal aján található!

HALÉTELEK

Fogas egészben roston (előrendelésre!) (4, 10) 100 Ft/10 g

Haltál 2 személyre (roston sült ponty és fogas, bundázott ponty és fogas, sült keszeg, vegyes köret) (1, 3, 4, 6, 7, 8, 11) 9.990 Ft

Pisztráng roston egészben, petrezselymes burgonya (1, 4, 10) 4.490 Ft

Fogas filé rántva, hasábburgonyával (1, 3, 4, 6, 7, 8) 4.590 Ft

Fogas filé „Bakonyi” módra, galuska (1, 3, 4, 7) 4.590 Ft

Fogas filé „Kárpáti” módra, vegyes köret (tejszínes, kapros, gombás raguval) (1, 3, 4, 7) 4.590 Ft

Keszthelyi fogas, petrezselymes burgonya (fehérbor mártás, paprika, paradicsom, gomba) (1, 4, 7) 4.590 Ft

Fogas filé „Santa Maria” módra, hasábburgonya (salátatalapzat, fogas filé, citromkarika) (1, 4) 4.590 Ft

Harcsapaprikás túrós csuszával (1, 3, 4, 7, 10) 4.590 Ft

Lazac filé fehérboros mártással, petrezselymes burgonya (1, 4, 7) 4.590 Ft

 

VADÉTELEK

Vaddisznópörkölt dödöllével (1, 9, 12) 3.990 Ft

Vörösboros, gombás vadragu, burgonyakrokett (1, 9, 12) 3.990 Ft

Szarvas szeletek gyümölcsmártásban, burgonyakrokett (1, 11, 12) 4.590 Ft

Szarvassült „Vadász” módra, burgonyakrokett (gombás, májas raguval) (1, 3, 6, 9, 10) 4.590 Ft

Vaddisznószelet „Bakonyi” módra, galuska (1, 3, 7, 9) 4.590 Ft

Pikáns vadsült burgonyakrokettel (pikáns mártás, vörösboros aszalt szilva) (1, 3, 6, 8, 10) 4.590 Ft

ALLERGÉN ÉLELMISZER ÖSSZETEVŐK LISTÁJA

1. Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek, kivéve
a) búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is(*)
b) búzából készült maltodextrin(*)
c) árpából készült glükózszirup,
d) gabonafélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

2. Rákfélék és azokból készült termékek.

3. Tojás és abból készült termékek.

4. Halak és azokból készült termékek, kivéve
a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,
b) a sör és a bor derítéséhez használt halenyv és vizahólyag.

5. Földimogyoró és abból készült termékek.

6. Szójabab és abból készült termékek, kivéve
a) finomított szójabab olaj és zsír(*)
b) szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E 306), természetes D-alfa tokoferol, természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol szukcinát,
c) a szójabab növényi olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol észterek,
d) a szójabab növényi olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.

7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve
a) tejsavó, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják,
b) laktit.

8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és azokból készült termékek, kivéve
a) diófélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

9. Zeller és abból készült termékek.

10. Mustár és abból készült termékek.

11. Szezámmag és abból készült termékek.

12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.

13. Csillagfürt és abból készült termékek.

14. Puhatestűek és abból készült termékek.

Translate