ELŐÉTELEK, LEVESEK
Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.
Szervizdíjat nem számolunk fel.
Kisadag ételeinket 70%-os áron számítjuk fel!
Csomagolás: 200 Ft / doboz
A zárójelben lévő számok az allergén összetevők azonosítására szolgálnak. Ezek listája az oldal aján található!
HIDEG ELŐÉTELEK
Chef saláta (zöldségek, roston csirkemell, kapros dresszing, pirítós) (1, 3, 7, 9, 11) 3.290 Ft
Lazacsaláta görög módra (lazac, zöldség, majonéz, ketchup) (1, 4, 7) 3.290 Ft
Tonhalsaláta (tonhal, tojás, zöldségek, majonéz) (1, 3, 4) 2.490 Ft
LEVESEK
Vadhajtó leves (vadhús, kakukkfű, boróka, gomba) (9) 1.290 Ft
Aratók levese (marhahús, gomba, kukorica, paprika, paradicsom, tejföl) (1, 3, 7, 9) 1.390 Ft
Csontleves májgombóccal (1, 3, 9) 1.290 Ft
Újházi tyúkhúsleves (tyúkhúsleves, zöldségek, cérnametélt) (1, 3, 9) 1.390 Ft
Magyaros gombaleves (1, 3, 9) 1.290 Ft
Fokhagymakrém leves (1, 7, 9) 1.290 Ft
Krémleves (idény szerint) (7) 1.390 Ft
Palóc leves (gulyásleves, zöldbab, tejföl) (1, 3, 7, 9) 1.390 Ft
Szoljanka (zöldségek, marhahús, savanyú káposzta) (3, 7, 9) 1.390 Ft
„Szilaj” gulyás (1, 3, 7, 9) 2.490 Ft
Babgulyás (1, 3, 7, 9) 2.490 Ft
„Gulya” halászlé harcsaszelettel (4, 9) 2.990 Ft
MELEG ELŐÉTELEK
Rántott sajt, rizs, tartár (1, 3, 6, 7, 8, 11) 2.990 Ft
Rántott gombafejek, rizs, tartár (1, 3, 6, 7, 8, 11) 2.990 Ft
Hortobágyi palacsinta (2 db) (1, 3, 7, 9) 2.490 Ft
ALLERGÉN ÉLELMISZER ÖSSZETEVŐK LISTÁJA
1. Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek, kivéve
a) búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is(*)
b) búzából készült maltodextrin(*)
c) árpából készült glükózszirup,
d) gabonafélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.
2. Rákfélék és azokból készült termékek.
3. Tojás és abból készült termékek.
4. Halak és azokból készült termékek, kivéve
a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,
b) a sör és a bor derítéséhez használt halenyv és vizahólyag.
5. Földimogyoró és abból készült termékek.
6. Szójabab és abból készült termékek, kivéve
a) finomított szójabab olaj és zsír(*)
b) szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E 306), természetes D-alfa tokoferol, természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol szukcinát,
c) a szójabab növényi olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol észterek,
d) a szójabab növényi olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.
7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve
a) tejsavó, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják,
b) laktit.
8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és azokból készült termékek, kivéve
a) diófélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.
9. Zeller és abból készült termékek.
10. Mustár és abból készült termékek.
11. Szezámmag és abból készült termékek.
12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.
13. Csillagfürt és abból készült termékek.
14. Puhatestűek és abból készült termékek.