KÖRETEK, SALÁTÁK
Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.
Szervizdíjat nem számolunk fel.
Kisadag ételeinket 70%-os áron számítjuk fel!
Csomagolás: 200 Ft / doboz
A zárójelben lévő számok az allergén összetevők azonosítására szolgálnak. Ezek listája az oldal aján található!
KÖRETEK
Burgonya krokett (1) 1.100 Ft
Párolt zöldség (-) 1.200 Ft
Párolt kukorica (7) 1.200 Ft
Hasábburgonya (1) 900 Ft
Édesburgonya hasáb (1) 1.400 Ft
Sós burgonya (-) 900 Ft
Petrezselymes burgonya (7) 900 Ft
Párolt rizs (-) 800 Ft
Gombás rizs (-) 900 Ft
Galuska (1, 3) 1.000 Ft
Steak burgonya (1) 1.000 Ft
Dödölle (1) 1.500 Ft
SALÁTÁK
Uborkasaláta (7) 950 Ft
Káposztasaláta (-) 900 Ft
Paradicsomsaláta (-) 950 Ft
Csemege uborka (-) 900 Ft
Vegyes saláta (-) 1.100 Ft
Almapaprika (-) 900 Ft
Céklasaláta (-) 800 Ft
Juhtúrós parasztsaláta (zöldségek, juhtúró, tejföl, pirítós) (1, 7) 1.990 Ft
Görög saláta (zöldségek, olíva, zöldfűszerek, feta sajt) (7) 1.990 Ft
ALLERGÉN ÉLELMISZER ÖSSZETEVŐK LISTÁJA
1. Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek, kivéve
a) búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is(*)
b) búzából készült maltodextrin(*)
c) árpából készült glükózszirup,
d) gabonafélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.
2. Rákfélék és azokból készült termékek.
3. Tojás és abból készült termékek.
4. Halak és azokból készült termékek, kivéve
a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,
b) a sör és a bor derítéséhez használt halenyv és vizahólyag.
5. Földimogyoró és abból készült termékek.
6. Szójabab és abból készült termékek, kivéve
a) finomított szójabab olaj és zsír(*)
b) szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E 306), természetes D-alfa tokoferol, természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol szukcinát,
c) a szójabab növényi olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol észterek,
d) a szójabab növényi olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.
7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve
a) tejsavó, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják,
b) laktit.
8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és azokból készült termékek, kivéve
a) diófélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.
9. Zeller és abból készült termékek.
10. Mustár és abból készült termékek.
11. Szezámmag és abból készült termékek.
12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.
13. Csillagfürt és abból készült termékek.
14. Puhatestűek és abból készült termékek.